Zamora Shop, calçat. moda i complements per dona, home i infantil

Zamora Shop

Cadena de calçat, moda i complements per dona, home i infantil de les grans marques del moment.
La marca Zamora Shop es va iniciar al 1976 al Masnou com a negoci familiar de calçat, actualment disposa de 10 locals en diferents localitas de Catalunya.

Meraki BCN

Meraki BCN és una botiga online de Sabates, Botins i Sandàlies dissenyats a Barcelona. Merkai a confeccionat calçat per a la dona desde 5 perspectives claus: la qualitat, la varietat, el disseny, el preu i l’urbà.

Marcelo Vilá

Marcelo Vilá és una de les marques de referència del sector moda retailer. Amb més de 100 anys d’història són especilistes en maniquies i experts en mobiliriari comecial per a botiques.

Boncotó Albornoces

Boncotó és una petita empresa dedica al sector téxtil per a la llar. En concret, la seva especialitat es centra en els bordats personalitzats en tovalles, barnusos i pitets. Sens dubte, els barnusos personalitzats infantils i per a adults són el seu producte estrella.

Empreses Moda

Benvinguts al directori més fashion de la web. En aquesta secció llistem empreses que es dediquen a la moda i a tots els seu complements. Botigues online de sabates, webs corporatives, botigues de bolsos, etc. El nostre objectiu és penjar un llistat, que anirem actualitzant constantment, on presentarem noves marques relacionades amb el món de la moda i les seves webs per a que les pogueu visitar i fer una ullada o comprar productes per internet sense la necessitat de moure-us de casa!

En aquest directori trobaràs tot tipus de marques, petites i mitjanes, que fabriquen els seus productes (complements, roba, sabates, etc) de manera industrial, o bé artesanal. També presentarem un llistat de proveïdors, no només per a vestir-se sinó també productes destinats a decorar les botigues, com per exemple proveïdors de maniquís.

Aquest és un directori que té no només l’objectiu de ser un trampolí de marques de moda a la xarxa sinó que pretén fer que altres marques que no tenen l’oportunitat de tenir un lloc físic per a vendre, es puguin donar a conèixer en el món online. Internet és un vehicle enorme per a la venta de productes i per això en el llistat també redireccionarem els nostres visitans a les webs que presentem. Per això, si tens un negoci de moda o coneixes a algú que en tingui, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. L’equip d’ Oficina Treball valida cadascuna de les empreses que s’anuncien i en garanteix la seva professionalitat.