Treballant entre quadres en una Galeria d’Art

4 de febrer de 2018 By adminmetacom

Treballant entre quadres en una Galeria d’Art

Treballar en una galeria d’art és una expèriencia molt interessant. Encara que pugui semblar una feina tranquila, com si estigués treballant desde casa, i gairebé aburrida, no és així. Sempre rodejat d’art, de quadres, d’escultures i tot tipus de peces úniques i singulars. Treballar en una galeria d’art és un aprenentatge continuu, sempre buscant noves peces, nous artistes a qui exposar. Qui saben molt bé com és la feina de galerista d’art són els de la Galeria Artur Ramon a Barcelona, qui recentment han canviat la seva direcció, traslladant-se del barri Gòtic al carrer Bailèn número 10, just per sota de la plaça Tetuan.

 

Molt més que viure envoltat de quadres

La feina de galerista és molt més que vigilar els quadres de pintures que hi ha penjats a les parets de la galeria.

 

Galeria de arte

Des d’Artur Ramon galeria d’art s’encarreguen tant de moure pintura, com peces úniques de ceràmica, dibuixos, fotografies, escultures i altres tipus d’obres artístiques. A més, la seva feina no es redueix a les parets que envolten la seva galeria. L’assitència a fires especialitzades del sector és indispensable pel bon funcionament d’una galeria. En elles, els galeristes s’encarreguen tant de vendre material propi de la galeria a coleccionistes d’art o de comprar noves peces per fer crèixer la col·lecció pròpia. A més, són llocs molt bons pel descobriment de noves promeses de l’art.

A més, compten amb un servei de consultoria i assessoria, on porten a terme taxacions i valoracions d’obres d’art i de col·leccions senceres. Només fa falta ensenyar-los una fotografia de la obra d’art en concret i llavors ja valoren si anar a veure-la en directe o no. Es fa una valoració de la peça, i si no acaba d’encaixar amb la línia de la galeria, ells mateixos s’encarreguen de suggerir a un altre profesional del sector amb qui encaixi més.

Per tant, la feina d’un galerista d’art és molt més interessant i dinàmica del que pot semblar en un primer moment. No tot és quedar-se vigilant quadres entre 4 parets.

COMMENTS

Deixa un comentari