Minicrèdits immediats per imprevistos

27 de juny de 2018 By adminmetacom

Minicrèdits immediats per imprevistos

Prestamosrapidosweb és un comparador recomenat per a aquelles persones que necessiten diners ràpids per a resoldre imprevistos i no poden permetre’s passar-se dies en tràmits burocràtics ni amb muntanyes de papers i formularis.

Jo, en més d’una ocasió davant d’imprevistos i deutes no podria ajornar-los (com ara el pagament d’una multa de radar) y he hagut d’aconseguir diners sense voler respondre preguntes indiscretes (familiars o amics) sobre el destí dels diners i per això he sol·licitat un dels minicrèdits online existents al mercat.

Al mercat existeixen moltes empreses creditícies especialitzades en aquest sector però no són tan bones ja que sempre s’ha de llegir la lletra petita amb deteniment per a no pagar uns elevats interessos o pagar grans quantitats de diners en concepte de pròrrogues o demores.

Abans de passar llargues hores per a saber quin és el millor crèdit immediat del mercat és millor visitar prestamosrapidosweb.com i guiar-se per la classificació o rànquing que han elaborat basant-se en les opinions d’altres clients que ja els han contractat amb anterioritat.

Consejo: Fuig d’aquells prestadors que t’envien una oferta al teu mail, en moltes ocasions estan llençades per robots i la garantia de fiabilitat i confiabilitat es nul·la, a mi personalment m’arriben a diari uns quants d’aquest tipus de correu (generalment en un espanyol molt dolent, senyal de que són enviats per persones estrangeres i sense cap reputació).

Alternatives abans de demanar un préstec ràpid

La sol·licitud d’un minicrèdit dels anoments “ràpids” ha de ser l’última opció i sempre que no es pugui endarrerir el pagament del deute. Altres opcions per a aconseguir dineres de forma urgent són:

  • Demanar-ho a familiars o amics tot i que sovint es contraproduent perquè hauràs d’explicar quins són els motius per a què necessites aquests diners de forma imperiosa
  • Demanar per avançat la nòmina a la teva empresa. És una opció que molta gent utilitza cada final de mes però a mi particularment no m’agrada perquè sembla que la direcció de la teva empresa t’està fent un favor
  • Una alternativa és vendre al mercat de segona ma alguna de les moltes coses que emmagatzemem a casa i que no utilitzem, com per exemple, consoles o aparells electrònics

Normes bàsiques per escollir el millor crèdit

  • Compara els diferents tipus d’interessos o comissions que apliquen a cadascun dels préstecs
  • Aprofita les ofertes de “préstec gratuït si ets un nou client”
  • Contracta amb firmes de crèdit conegudes i amb una reconeguda reputació (fuig dels prestadors privats)
  • Busca aquelles entitats que permetin pròrrogues de devolució i no t’afegeixin d’immediat en llistats de morosos com ASNEF, Rai o similars