Les millors clíniques de cirurgia mamària a Barcelona

17 de novembre de 2021 By adminmetacom

Les millors clíniques de cirurgia mamària a Barcelona

Barcelona és una de les millors ciutats per fer-se tractaments estètics. La ciutat comtal compta amb una àmplia oferta de cirurgians plàstics que dominen les noves tecnologies i que, per tant, us ajudaran a aconseguir el cos que sempre heu volgut.
Tant si el que vols és augmentar els pits, canviar els implants, elevar o reduir els pits, en aquest article trobaràs les millors clíniques d’operació de pit a Barcelona perquè puguis consultar i demanar informació sobre el tractament que prefereixis.

  • Wellness Kliniek: si el que busques és un centre on l’experiència, la garantia de professionalitat i l’equilibri entre qualitat i preu, Wellness Kliniek és la millor opció. És una de les millors clíniques de cirurgia estètica de Barcelona per diversos punts: Primer perquè combina la seguretat d’un hospital juntament amb la flexibilitat i el rendiment d’una clínica privada. A més, compten amb una gran varietat de tractaments estètics i de cirurgia plàstica; segon per ser capaç d’adaptar-se a totes les butxaques oferint finançament, xecs regal i ofertes especials. També, seleccionen el millor metge per a cada pacient, gràcies al programari especialitzat, a més d’oferir assessorament gratuït en línia i cures posteriors a l’operació incloses les 24 hores del dia.

cirugia estetica operacio pit

  • Clínica Planas: Amb més de 45 anys d’experiència en cirurgia plàstica i medicina estètica han convertit aquest centre en una institució dinàmica i en constant evolució, i són pioners en recerca i formació d’especialistes. Compten amb un equip humà multidisciplinari que està especialitzat en cada àrea per oferir excel·lència en cadascun dels tractaments, oferint la seguretat d’estar a les mans del millor. A més ofereixen un servei integral amb tot el necessari perquè no et preocupis per res, cosa que inclou diferents fórmules de finançament per a la teva comoditat.
  • Teknon: compta amb una unitat de cirurgia plàstica i estètica encapçalada pel Dr José Mª Palacin Casal que fa més de 20 anys va inaugurar aquest departament amb una filosofia molt clara: l’honestedat envers els nostres pacients i envers nosaltres mateixos com a metges. Tenen un equip mèdic amb grans professionals en cirurgia estètica, que tracten el pacient amb cura perquè per a ells la comunitat amb el pacient és vital per entendre què necessita i com vol millorar la seva imatge.
  • Joaquín Muñoz: especialista en Cirurgia Plàstica, Reconstructiva i Estètica, el Dr Joaquín Muñoz acompanyat per un equip de professionals opera a les millors clíniques i hospitals amb una professionalitat i proximitat immillorables. Compta amb un equip expert en cirurgia estètica que està compromès amb la pacient per informar-lo sobre qualsevol dubte, ajudar-lo i acompanyar-lo al llarg d’aquest procés que canviarà la seva vida.

Ara que ja coneixes algunes de les millors clíniques estètiques especialitzades en operacions de pit a Barcelona. Només et queda triar el lloc que més s’ajusti a les teves necessitats per aconseguir el canvi que tant desitges.