La nova era de treballar entre lleis a Internet

4 de gener de 2018 By adminmetacom

La nova era de treballar entre lleis a Internet

La figura de l’advocat s’ha mantingut més o menys amb la mateixa feina durant el pas del anys. Però amb l’arribada de les noves tecnologies també han vingut noves lleis relacionades amb elles. I amb aquestes noves lleis, molts d’aquests advocats s’han hagut d’especialitzar en el món digital, que ja no s’han de dedicar a tractar amb lleis que ja existien.

De les lleis en paper, a les lleis digitals

Actualment el món del dret ha trobat en la indústria digital un  dels segments on més feina hi ha. Una proba d’això és la quantitat de diferents àmbits on poden exercir dins d’internet. Poden dedicar-se a assessorar mitjans de comunicació digitals, tant sigui premsa, revistes o blogs, com treballar amb negocis vinculats amb l’e-commerce o amb altres tipus de plataformes de continguts en línia. O fins i tot, formar part de noves start-ups tecnològiques que just comencen.

No és el mateix portar l’àrea legal de de les principals companyies tecnològiques del sector de l’e-commerce que els plantejaments que es requereixen quan es treballa amb un negoci més convencional. Amb les noves tecnologies han sorgit nous problemes i dilemes relacionats amb elles. És per això que és necessària la figura d’un advocat digital que estigui especialitzat en la solució d’aquests nous problemes que fins ara no s’havien tingut.

Amb l’obertura d’aquest nitxo de mercat en el món digital, s’han creat gabinets especialitzats en el món digital. És el cas de Loginlex Advocats, situats a Barcelona. Un gabinet que s’encarrega des de portar a terme i revisar les operacions mercantils i societàries, a la redacció del contingut legal que es pugui trobar en una pàgina web, sigui e-commerce o no, o de temes que també són molt importants com és el cas de la regulació de la propietat intel·lectual o industrial i tot allò relatiu a la protecció de dades.

Si necessiteu més informació sobre Loginlex i la feina que porten a terme, podeu contactar en aquest enllaç.

COMMENTS

Deixa un comentari