Els 3 rituals imprescindibles per trobar feina

27 de maig de 2019 By adminmetacom

Els 3 rituals imprescindibles per trobar feina

Sovint passem temporades sense feina o en una feina en la que no ens sentim del tot còmodes amb les tasques que portem a terme i necessitem canvis per millorar la nostra situació. Tendim a pensar que és una qüestió aliena a nosaltres i que no podem fer res per canviar-la, però ens equivoquem. Igual que ens agrada deixar enllestits i resolts tots els preparatius per fer un viatge i no deixem res a l’atzar, quan ens presentem a una entrevista de feina o bé, ens preparem per demanar un ascens, ens agrada portar les coses preparades des de casa per a què tot surti segons el que hem previst.
Si vols assegurar-te de que tot sortirà bé i vols evitar els imprevistos, els següents rituals poden ajudar-te a què canvii la teva situació actual, només has de seguir els passos que t’indiquem i confiar en que tot funcionarà.

Ritual per superar una entrevista de feina

El primer pas per trobar feina és aconseguir que et truquin per concertar una entrevista. Una vegada ja ho has aconseguit, encara que comptis amb els estudis o l’experiència necessària per aconseguir la feina, de vegades els altres candidats et fan sentir insegur. No deixis que els nervis et facin una mala passada a l’entrevista i assegura’t d’aconseguir la feina que desitges amb aquest senzill ritual. Busca una cinta vermella, una foto o document amb les dades o el logotip de l’empresa, encens i llumins o un encenedor.
A la cinta vermella hi escrivim el nostre nom (o el de la persona que serà entrevistada). Dobleguem la foto o document relacionat amb l’empresa i el lliguem amb la cinta vermella, fent-hi tres nusos. Mentre estem fent els nusos, ens visualitzem fent l’entrevista: cada nus simbolitzarà les etapes de l’entrevista que anem tancant amb èxit. Encenem l’encens i deixem el paper lligat amb la cinta al costat de l’encens, fins que aquest es consumeix. És important que el dia de l’entrevista portem aquest amulet a la butxaca perquè ens doni sort.

Ritual per trobar una bona feina

Diuen que el color verd és el de l’esperança i, que aquesta, és l’última que s’ha de perdre. Per dur a terme aquest ritual hauràs d’unir aquests dos conceptes perquè tot vagi sobre rodes. Per fer-lo necessitaràs: una espelma de color verd, tres fulles de llorer, un grapat d’arròs i sal marina.
Busquem una superfície plana dins de casa -el terra de casa podria servir- i hi dibuixem, amb l’arròs, un cercle on poder realitzar el ritual. Dibuixem a l’espelma algun caràcter relacionat amb la feina que estem buscant, com per exemple el nom de l’empresa o el càrrec que volem exercir, i la col·loquem dintre del cercle, encesa. Posem la sal marina al costat esquerre de l’espelma i les fulles de llorer al costat dret. Demanem el desig de trobar feina en veu alta mentre l’espelma estigui encesa. Un cop que l’espelma s’hagi consumit, col·loquem l’arròs, la sal i les fulles dins d’una bossa -si és verda, molt millor, sobretot pels supersticiosos. Pots portar-la amb tu com un amulet fins que el ritual faci efecte.

Ritual amb fulles de llorer

Ritual per aconseguir un ascens a la feina

Si ja tens feina i el que busques és un canvi de categoria, també hi ha un ritual específic per a tu. L’única cosa que necessites és una espelma, sense importar el color d’aquesta. Troba una estona al dia en la que puguis estar sol, encén l’espelma i visualitza com seria la teva vida una vegada aconseguissis l’ascens: com seria la teva nova rutina, les noves funcions que hauries d’exercir o, fins i tot, el nou salari.
Deixa l’espelma encesa durant una hora. Passada aquesta hora, apaga l’espelma perquè el ritual sigui efectiu. Sobretot no la bufis, l’has d’apagar amb l’ajuda d’una cullereta.

Ritual amb espelmes

No deixis la teva sort en mans dels altres i comença a fer coses per tu mateix. Trobar una feina que et faci sentir còmode i realitzat és bàsic per sentir-te una mica més feliç cada dia.